A+ A A-

Poinsettia & Kerstster Decoratie Ideeën

Kerstster Decoratie Ideeën Video's

Creatief met Kerstster!

Omdat de Kerstster & Poinsettia maandenlang in bloei staat en in verschillende kleuren is te verkrijgen, is deze winterplant uitermate geschikt voor natuurlijke decoratie in de kerstperiode. Van moderne kerststukken, tot landelijk wonen tafeldecoraties. Wat dacht je van een kerstboom vol met kerststerren! De volgende video's geven leuke tips & ideeen wat je allemaal met een Kerstster & Poinsettia kunt doen.

Eenvoudige Kerstster Decoratie Zelf Maken

Kersttijd is decoratie tijd! Maak eenvoudig en snel sfeervolle kerstversieringen met de Kerstster.

Maak van een eigen gedecoreerde cadeauzak een creatieve sierpot voor de Kerstster. Heel wat leuker om deze Poinsettia zo cadeau te geven of als kerstdecoratie in eigen huis. De kerstster als windlichtje en lantaarn met vogelzaad en rode bessen. (Bron: MyPoinsettia)

Poinsettia & Kerstster Kersttafel Versiering

Sfeervolle accessoires en creatieve kersttafel decoratie maak je met de prachtig bloeiende Kerstster of Poinsettia.

Deze winterplant geeft persoonlijke naamkaartjes & aparte servetringen met haar kleurrijke bladeren een natuurlijke decoratie voor op de feestelijk gedekte tafel. Niet alleen voor de crea-bea's onder ons! (Bron: MyPoinsettia)

Kerstster & Poinsettia Decoratie Landelijke Wonen

Het is koud buiten en we genieten van de warme & gezellige woonkamer.

Kerststerren brengen glans in de sfeervolle kerst gedecoreerde woning. Een stijlvol kerstkrans stuk op een etagère is eenvoudig zelf te maken. Of een crème kleurige kerstster in een oude kist met andere natuurlijke decoratiematerialen. (Bron: MyPoinsettia)

Kerstboom vol Kerststerren Planten

Ga voor een aparte kerstboom dit jaar. De trend van 2012 met Kerstmis!

De manier van decoreren van de boom vertelt wat over jezelf, echt! Het optuigen van de echte of kunstkerstboom is altijd een leuke familieaangelegenheid. Deze keer laten we de kralenslingers en kleurige kerstornamenten in de doos. We vervangen de kerstballen door planten en wel o.a. door Kerststerren & Poinsettia's. Zo maak je zelf een ontzettend mooie en originele kerstboom die het stralende middelpunt is in de woonkamer. (Bron: BBH)

Boeketten met Kerststerren

Boeketten met Kerststerren & Poinsettia's zijn razend populair in de Advent en kerstperiode.

De Kerstster steel wordt even onder een vlam gehouden om dicht te branden. Samen met droge natuurlijke materialen als sinaasappelschijfjes, appelschijfjes, traditionele kerstkruiden als kaneel en groenblijvende takken vormen zij een prachtig winterboeket. Wat dacht je van een rond boeket? (Bron: MyPoinsettia)