A+ A A-

Trendy Kersttafel Decoratie Tips

Trendy kersttafel dekken met de laatste kersttafel decoratie trends! Lekker creatief met decoreren waar de Kerstster plant een prominente plaats krijgt op de feestelijke tafel in de December maand. De Poinsettia als een originele sfeermaker aan tafel! Van 'Modern Chic', 'Vintage Rood' tot 'Romantisch Pastel' kersttafel decoratie trends.

Verras de gasten met Kerst en Oud & Nieuw met een prachtig gedekte tafel in 4 verschillende decoratie trends:

Kersttafel Decoratie Trend 'Stijlvol Wit' - Stijlvol Kersttafel Dekken Inspiratie LEES MEER... (Foto Stars for Europe  op Kerststerdag.nl)


Kersttafel Trend 'Stijlvol Wit'

Wilt U dit jaar een chic kerstdiner organiseren met een stijlvol wit gedekte kersttafel? De volgende kersttafel decoratie tips met Kerststerren geven uw kerstdiner extra cachet en laat uw gasten genieten van deze prachtige ambiance! Kersttafel decoratie in wit & zilver.

LEES MEER...


Kersttafel Decoratie Trend 'Vintage Rood' - Traditioneel Kersttafel Dekken met een Moderne Twist Inspiratie LEES MEER... (Foto Stars for Europe  op Kerststerdag.nl)

Kersttafel Trend 'Vintage Rood'

'Vintage Rood' is de traditionele kersttafel decoratie trend met een moderne takken kerstboom vol met kerststerren! De takken boom hangt vol met vazen met bessentakjes uit de tuin, waxinelichtjes, kerstballen en rode Poinsettia plantjes. Kersttafel Dekken in Rood!

LEES MEER...


Kersttafel Decoratie Trend 'Romantiek & Pastel' - Landelijk wonen Kersttafel Dekken met Verweerde Oude Pastel Kleuren LEES MEER... (Foto Stars for Europe  op Kerststerdag.nl)

Kersttafel Trend 'Romantiek & Pastel'

Kersttafel decoratie in romantische pastel tinten geeft het kerstdiner allure met oude vervaagde kleuren als zalm, licht blauw en roze op de gedekte tafel. Heet uw gasten van harte welkom in een landelijke woonstijl kerstsfeer met een lekker kopje thee!

LEES MEER...


Kersttafel Decoratie Trend 'Modern Chic' - Modern, Maar Ook Chic Kersttafel Dekken in Wit & Rood, Rode Kerststerren  voor het kerstdiner & de Oud en Nieuw Party LEES MEER... (Foto Stars for Europe  op Kerststerdag.nl)

Kersttafel Trend 'Modern Chic'

Een strak moderne kersttafel, maar dan op z'n chic! Smetteloos gedekte tafel met wit en rood is een pronkstuk voor de kerst. Rood uit de natuur van Kerststerren en rode tulpen is een kleurig welkom voor de gasten. Moderne kersttafel decoratie in rood & wit!

LEES MEER...