A+ A A-

Kerststerdag in Holland!

Op 12 December is het internationale Poinsettia Dag & Kerststerdag! Lees de bericht en uit de media en sociale media over de Dag van de Kerstster in Nederland! De speciale dag waarop we elkaar een Kerstster cadeau geven als symbool van liefde & geluk! 

Lodewijk Hoekstra versiert 1700 voedselbank pakketten met een Kerstster!

Op Kerststerdag 12 december 2013 werden alle klanten van de Amsterdamse voedselbank verrast met een kerstster in hun pakket. Tuinman en presentator Lodewijk Hoekstra stak twee dagen eerder zijn handen uit de mouwen en vulde alle 1700 pakketten met een ster.

De ontvangers van de Voedselbankpakketten krijgen een lekkere kerstmaaltijd en kerstversiering in de vorm van de roodbloemige Kerstster plant. Bron: Stars for Europe


'Stralende Kerstgroet' Op 12 December deelt TV Tuinman Lodewijk Hoekstra, Samen met Kinderen, Kerstster Stukjes uit aan Bewoners van een Verzorgingshuis in Amsterdam (De Telegraaf 13-12-2012)

'Stralende Kerstgroet'

Op 12 December deelt TV tuinman van 'Eigen Huis & Tuin' Lodewijk Hoekstra, samen met kinderen, zelfgemaakte Kerstster stukjes uit aan de bewoners van  verzorgingshuis Emmahof in Amsterdam ter gelegenheid van Kerststerdag. De plantjes worden weggegeven door de kinderen om te laten merken dat je om iemand geeft. De bewoners konden het Kerstster gebaar zeer waarderen. (De Telegraaf 13-12-2012)


Kerststerdag & Poinsettiaday Nederlandse Twitter berichten van 12 December 2012! (Twitter 12-12-12)

'Kerststerdag & Poinsettiaday'

Nederlandse Kerststerdag & Poinsettia Dag Twitter berichten van 12 December 2012! (Twitter 12-12-12)


Bloemenbureau Holland 'Kerstwonder Poinsettia Brengt Winterse Warmte' in de December Maand. Geef een Kerstster Cadeau! (Foto Mooiwatbloemendoen.nl  op Kerststerdag.nl)

'Kerstwonder Poinsettia Brengt Winterse Warmte'

Het Bloemenbureau Holland vermeldt dat de Kerstster onmisbaar is in elke kersttraditie. De Poinsettia is een plant vol 'beste wensen' en december is een periode om elkaar veel liefde en geluk toe te wensen. Geef een Kerstster cadeau op Poinsettia Dag! Lees Meer... (Mooiwatplantendoen.nl 6 December 2012)


 

'Symbool van Liefde & Geluk' Bloemenbureau Holland geeft 10.000 Kerststerren cadeau aan 10.000 Nederlandse vrijwilligers ter promotie van KerststerDag! (De Telegraaf 10-12-2011)

'Symbool van Liefde & Geluk'

Bloemenbureau Holland geeft 10.000 Kerststerren cadeau aan 10.000 Nederlandse vrijwilligers ter promotie van Kerststerdag! Het Bloemenbureau bedankt de vrijwilligers voor hun inzet en zij krijgen met de plant liefde en geluk toegewenst. (De Telegraaf 10-12-2011)