A+ A A-

Kersttafel Decoratie 'Modern Chic'

Een strak moderne kersttafel, maar dan op z'n chic! Smetteloos gedekte tafel met wit en rood is een pronkstuk voor de kerst. Rood uit de natuur van Kerststerren en rode tulpen is een kleurig welkom voor de gasten. Moderne kersttafel decoratie in rood & wit!

Kerstster & Kersttafel Decoratie Trend: Modern Chic! Strak Moderne Gedekte Kersttafel  in Wit & Rood! Rode Kerststerren & Smetteloos Wit Tafellinnen (Foto Stars for Europe)

Kerstster Op De Moderne Kersttafel

Witte gedekte tafel met rode Kerststerren & andere sfeervolle rode accenten geeft een frisse touch aan de kersttafel. Kraakhelder wit tafellaken contrasteert prachtig met het servies, rode onderborden met daarop weer een wit bord. Transparante kerst accessoires als glazen windlichten, waxinelichtjes en de doorzichtige Louis Ghost design stoelen van Philippe Starck geven de ruimte in huis een moderne maar ook sjieke uitstraling. Topper is het hoge bloemstuk van rode kerststerren in het midden van de kersttafel!

Kerstster & Kersttafel Decoratie Trend: Modern Chic! Strak Moderne Gedekte Kersttafel,  Rode Kerststerren in Gloeilamp Vaasjes in de Takken Kerstboom (Foto Stars for Europe)

Kersttakken met Kerststerren!

Oude gloeilamp vormige vaasjes met een rode kerstster staan prachtig als bord versiering op tafel, maar worden ook gehangen in de takken vaas. De kleine vaasjes zijn omwikkeld met een koord en zijn super decoratief naast de grote rode pailletten die ook in de alternatieve kerstboom hangen. Vul de vazen met een beetje water en houd de Kerstster steel even enkele seconden boven een brandende kaars of in kokend water. De wit gespoten dennenappels geven een natuurlijk tintje aan de kersttafel decoratie.

De Rode Poinsettia planten geven nieuwe energie in deze donkere dagen. In een wit interieur doen ze bijzonder krachtig en contrastrijk aan. Nieuwe energie voor een nieuw jaar! Prachtige tafel aankleding voor een spetterende Oud & Nieuw party op oudjaarsavond.