A+ A A-

Kersttafel Decoratie 'Vintage Rood'

'Vintage Rood' is de traditionele kersttafel decoratie trend met een moderne takken kerstboom vol met kerststerren! De prachtige kersttafel is gedekt met een Schotse ruit tafelloper en rode kaarsen. De takken boom hangt vol met vazen met bessentakjes uit de tuin, waxinelichtjes, kerstballen en rode Poinsettia plantjes. Kersttafel Dekken in Rood!

Kerststerren & Kersttafel Decoratie Trend 'Vintage Rood' - Prachtige in Rood met Groen Gedekte Tafel voor een Traditioneel Kerstdiner met een Moderne Takken kerstboom! (Foto Kersttafel Decoratie met Schotse Ruit Tafelloper, Rode Kaarsen & Heel Veel Rode Kerststerren, Stars for Europe  op Kerststerdag.nl)

Traditioneel Rood Kersttafel Decoratie Trend

Moderne natuurlijke takken kerstboom vol met rode kerstballen en vazen met kleine kerststerretjes. De kleuren combinatie van warm rood en limoen groen springt eruit op de prachtig gedekte tafel voor de kerstdagen. Op een lime groene bord ligt een kerstservet in een bordeaux rode kralen servetring, naast een prachtige christmas cracker met strikken. De glazen naamhouder rekent alvast op Rudolf het rendier als gast!

Kerststerren & Kersttafel Decoratie Trend 'Vintage Rood' - Prachtige in Rood met Groen Gedekte Tafel voor een Traditioneel Kerstdiner met Rode Appeltjes en Kerststerren op Vaasjes! (Foto Kersttafel Decoratie met Sfeervolle Bord Versiering, Naamkaarthouder en Servetring, Stars for Europe  op Kerststerdag.nl)

Kerststerren & Sfeervol Kersttafel Dekken

Waan je in de Schotse hooglanden met haar traditionele ruit tafellopers op de gedekte tafel. Rode Kerststerren & Poinsettia's staan in glazen vaasjes te stralen. Houd de Kerstster steel wel even enkele seconden boven een brandende kaars of in kokend water. Rode kaarsen, sterappeltjes en rode glazen waxinelichten geven de kersttafel de sfeer van een traditionele gezellige kerst mee.

Kerst is de tijd voor de goede oude gebruiken en mooie tradities. Rood geldt sinds jaar en dag als de trendkleur voor het winterseizoen en als klassieke feestkleur voor de kerstdagen. De rode kerstster is niet voor niets de meest populaire kamerplant voor wie op zoek is naar rode decoratie.