A+ A A-

Kerstster & Kersttafel Trend 'Stijlvol Wit'

Wilt U dit jaar een chic kerstdiner organiseren met een stijlvol wit gedekte kersttafel? De volgende kersttafel decoratie tips met Kerststerren geven uw kerstdiner extra cachet en laat uw gasten genieten van deze prachtige ambiance! Kersttafel decoratie in wit & zilver.

Kerststerdag - Kerstster & Kersttafel Trend: Stijlvol Wit - Chic Wit Gedekte Tafel met Witte/Creme Kleurige Kerststerren voor een Luxueus Kerstdiner! (Foto Kersttafel Decoratie in Wit & Zilver met kerststerren, Stars for Europe)

Stijlvolle Zilver & Wit Kersttafel Decoratie

Een witte kerst is het summum van de perfecte kerstsfeer. Haal de kleur wit naar binnen op de prachtig gedekte tafel voor een geweldig kerstdiner! Geef al het zilver als bestek, kerstbakjes en kandelaars een prominente plaats op de tafel, naast witte kaarsen in verschillende vormen en lengtes. 'Witte' Kerststerren geven de tafel decoratie een natuurlijke stijlvolle touch. Het hoge Kerstster bloemstuk in het midden maakt de tafel af.

Kerststerren & Kersttafel Decoratie Trend 'Stijlvol Wit' - Prachtige Chic in Zilver & Wit Gedekte Tafel voor een Stijlvol Kerstdiner! (Foto Kersttafel Gedekt met Zilver Bestek & Servies met Witte/Creme Kleurige Kerststerren, Stars for Europe  op Kerststerdag.nl)

Chic Gedekte Tafel met Kerst

Prachtig wit tafellinnen met een grijs & zilver accent in de tafellopers passen perfect bij de langwerpige spiegels op de kersttafel. De spiegels reflecteren de glazen vaasjes met 'witte' kerststerren en geven het idee dat de tafel helemaal vol staat. Het portglas met de Poinsettia als bloem doet het geweldig als kerst tafel decoratie! Houd de Kerstster steel wel even enkele seconden boven een brandende kaars of in kokend water.

De kleur wit brengt frisheid en helderheid in het interieur en werkt luchtig en modern met woonaccessoires. Wit laat zich ook eenvoudig met andere kleuren combineren en is geschikt voor elke woonstijl. Het heeft ook altijd dat edele, feestelijke. Wit is een kleur die gemaakt is voor kerst!