A+ A A-

Kersttafel Decoratie 'Romantiek & Pastel'

Kersttafel decoratie in romantische pastel tinten geeft het kerstdiner allure met oude vervaagde kleuren als zalm, licht blauw en roze op de gedekte tafel. Heet uw gasten van harte welkom in een landelijke woonstijl kerstsfeer met een lekker kopje thee!

Kerstster & Kersttafel Decoratie Trend: Romantiek & Pastel! Zalmkleurige Kerststerren geven een natuurlijke Touch aan de Romantisch Gedekte Kersttafel (Foto Stars for Europe)

Kerststerren Kerstbrunch in Pastel Kleuren

Geniet je van een landelijk wonen kerststijl, dan zijn pastel tinten een must in de kerst decoratie! Pastel kleuren in zalmroze Kerststerren, een blauw grijs velours tafellaken en gebloemd servies en theeservies kopjes in lichtblauw en een vleugje goud voor de feestelijke sfeer. Een prachtige takvormige kandelaar met witte kaarsen als alternatieve kerstboom geeft de landelijke woonstijl extra aandacht.

Kerstster & Kersttafel Decoratie Trend: Romantiek & Pastel! Zalmkleurige Kerststerren in Engelse Theekopjes en Guirlandes aan de Stoelen geven een natuurlijke Touch aan de Romantisch Gedekte Kersttafel (Foto Stars for Europe)

Landelijk Wonen met Kerststerren in Kerstsfeer!

Een kerstbrunch of high tea is een sfeervol alternatief voor het grote kerstdiner als gasten nog andere adressen gaan bezoeken op eerste of tweede kerstdag. Wit/creme kleurige borden met gouden accentjes zorgen voor een dromige romantische tafel decoratie. Zet in de pastel kleurige theekopjes een Kerstster tak. Houd de Kerstster steel wel even enkele seconden boven een brandende kaars of in kokend water. 

Bloemen decoraties in wit, beige, zandkleur en lichtgeel maken kleine vertrekken groter, creëren een lichte, heldere atmosfeer en scheppen ruimte in huis. Kerstster arrangementen in lichte kleurnuances doen ongecompliceerd aan en zorgen voor een vriendelijke atmosfeer. De Kerststerren in lichte tinten geven een ziel aan de woning.